Zo maar een voorbeeld

Hoe zou het toch komen dat Europa zo in de puree zit? Zijn die parlementariërs in Brussel dan echt niet in staat “Europa” te besturen? Het antwoord is nee, dat kunnen en willen ze niet. Kijk naar deze rapportage en u begrijpt waarom:
http://dotsub.com/view/01ad2718-073c-474a-ac40-c7a72e199d55

Een gotspe! Dit soort politici hebben wij aan het werk gezet in Brussel om de Europese zaken te regelen maar deze dames en heren – die bijna hetzelfde salaris toucheren als de PM van Duitsland – hebben het veel te druk met het zich verrijken. Dit zijn dezelfde mensen die bankdirecteuren de les lezen over zelfverrijking vanwege de hoge bonussen en zo “boos” zijn op de Grieken ………

Politieke leiders, parlementariërs en ander loslopend politiek volk in de repectievelijke EU-landen staan erbij en weten niet hoe volhardend ze de andere kant uit moeten kijken. Waarom? Tja, hun politieke leven in Duitsland, Griekenland, Denemarken etc.is eindig en dan wil je toch in aanmerking komen voor een baantje in Brussel?! Om dan die Brusselse kip de gouden eieren te ontnemen …….? 

Natuurlijk, ik chargeer en er zullen echt wel goedbedoelende politici zijn, maar deze “daggeldaffaire” speelt al jaren en wordt maar niet opgelost. Wat moet ik als “Europa burger” nog verwachten van dit soort minkukels? Hoe het woord “integer” wordt gespeld, weten ze niet en daadkrachtige besluiten nemen ten goede van de Europese burger, al helemaal niet.

Posted by SweDutch